beauty·Geen categorie

BLACK HEAD Killer

Hoi allemaal!

Het is weer even geleden dat er nog eens een blog online is gekomen dus tijd voor een hopelijk boeiende blog! Je kent het allemaal wel ‘het zwarte masker’ het masker zou al je zwarte mee-eters zo doen verdwijnen! Maar is dat echt zo? Voor het eerlijke antwoord hierop? Lees dan even verder!

So let’s get started!  🙂

Het eerste masker dat ik jullie wil tonen is het masker van Bol.com, met de naam “pilaten pore strip blackhead killer” het was een pakketje van 10stuks. Ik heb de maskertjes €11.94 betaald. Je krijgt bij dit paketje een handleiding. Wat ik opzich wel handig vond om het masker voor de eerste keer te doen.

Eerst moet je je gezicht goed reinigen! Dit is heel belangrijk om je poriën goed open te zetten.
Dan doe je het masker in een potje of rechtstreeks op je handen maar dan word het wel een knoeiboel.
Dan smeer je een laagje over heel je gezicht of enkel op je neus en kin dat kan je zelf beslissen, het is belangrijk om niet een te dikke laag te smeren want je moet wachten tot het masker helemaal is uitgedroogd.
Eens je masker droog is kan je het masker van je gezicht ‘trekken’.
toen ik het heb gedaan ben ik spontaan beginnen wenen omdat het dus echt wel pijn doet. Het voelt alsof je elk haartje op je gezicht uittrekt. Dus vermijd zeker gevoelige plekken op je gezicht.
Eens het masker van men gezicht was en ik de restjes met lauw water en een washandje had weg gespoeld, kreeg ik een warme gloed in mijn gezicht. Mijn gezicht zag dan ook helemaal rood, en dit duurde toch wel even, maar een nachtje later en wat hydraterende crème was het weggetrokken.
Maar de grote vraag is: Zijn je mee-eters weg?
Wel ik heb persoonlijk niet veel last van mee-eters, mijn broer daarentegen wel en ik heb het dan natuurlijk ook eens op hem getest. Ik moet jullie teleurstellen maar de mee-eters waren niet allemaal weg. Ik had wel het gevoel dat er een paar weg waren maar zeker niet allemaal.
Dus is het masker een aanrader? Ja&Nee, Niet voor je mee-eters weg te krijgen maar zeker wel voor een goede reiniging, je huid is super zacht net als babybilletjes 😉

Dan om toch een vergelijking te maken heb ik een paar dagen nadien ook het echte Black Head killer masker gekocht. Het is een pakketje van 5 en hier heb ik €29.85 betaald met verzendings-kosten er allemaal bij. Ik vond dat persoonlijk wel veel je krijgt maar 5 maskertjes maar ik wou toch de vergelijking kunnen maken!


Hier krijg je geen handleiding, niet zo erg want ik wist wel al wat te doen. Ik heb juist dezelfde stappen ondergaan, maar heb het deze keer enkel op mijn neus gedaan. Ook bij men broer voor een goede vergelijking te kunnen maken.

Je ziet het niet zo goed op de foto maar er is opzich ook niet veel te zien, enkel een paar haartjes die zijn uitgetrokken door het maskertje. Bij dit masker heb ik eigenlijk het zelfde gevoel gehad, mijn neus was zacht maar de mee-eters zijn ook niet weg.

Ik raad jullie dus aan om het masker op Bol.com te bestellen. Je hebt meer maskertjes voor minder geld en het werkt even goed.

Hebben jullie dit ook al eens getest? Of heb je andere maskertjes die wel goed werken?
Heb je nog vragen? Je mag me altijd een berichtje sturen op instagram of in de reacties hieronder!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!
See you next time!

XOXO

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s